LETËRSI

Në këtë faqe do të gjeni të gjitha testimet e provimeve të maturës shtetërore që nga viti 2006

Duhet të keni kujdes sepse testet e viteve të mëparshme mund të mos e përmbajnë programin e vitit aktual.

Konsultohuni me mësuesit.

Suksese në provime

MATURA 2017

letersi_profesionale_b

letersi_profesionale_a

letersi_gjimnaz_b

letersi_gjimnaz_a

MATURA 2016

 

SKEME GJIMNAZI-A

SKEME GJIMNAZI-B

SKEME PROF-A

skema_prof_b

letersi_thelluar_b

letersi_thelluar_a

MATURA 2015

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI 2015 TESTET DHE SKEMA E VLERËSIMIT

GJUHE LETERSI – A

GJIMNAZ GJUHE LETERSI – B_

GJIMNAZ VLERESIMI GJIMNAZI – A

MATURA 2014

gjuhe_letersi_gjimnazi_varianti_a

gjuhe_letersi_profesionale_varianti_a

letersi_e_thelluar_a

skeme_vleresimi_gjuhe_shqipe__gjimnazi_a

skeme_vleresimi_letersi_e_thelluar-_varianti_a

skeme_vleresimi_profesionale_a

MATURA 2013

gjuhe-letersi-gjimnazi-varianti-a

gjuhe-letersi-profesionale-varianti-a

letersi_e_thelluar_varianti_a

skeme_vleresimi_letersi_e_thelluar-_varianti_a

skeme-vleresimi-gjuhe-letersi-gjimnazi-varianti-a

skeme-vleresimi-gjuhe-letersi-profesionale-varianti-a

MATURA 2012

artistike_koreografike_sportive_me_koh_t_shkurtuar_skema_b

artistike_koreografike_sportive_me_koh_t_shkurtuar_varianti_a

gjimnazi_2012_skema_b

gjimnazi_2012_varianti_a

gjimnazi_drejtimi_natyror_skema_a

gjimnazi_drejtimi_natyror_varianti_a

gjimnazi_drejtimi_shoqror_dhe_i_prgjithshm_skema_a

gjimnazi_drejtimi_shoqror_dhe_i_prgjithshm_varianti_a

letersi_e_thelluar_a

shkolla_e_mesme_artistike_e_re_skema_a

shkolla_e_mesme_artistike_e_re_varianti_a

shkollat_e_mesme_pedagogjike

shkollat_e_mesme_pedagogjike_skema

shkollat_e_mesme_t_gjuhve_t_huaja_seksioni_dygjuhsh_skema_a

shkollat_e_mesme_t_gjuhve_t_huaja_seksioni_dygjuhsh_varianti_a

shkollat_e_mesme_t_gjuhve_t_huaja_skema_a

shkollat_e_mesme_t_gjuhve_t_huaja_varianti_a

shkollat_e_mesme_teknike_profesionale_skema_a

shkollat_e_mesme_teknike_profesionale_varianti_a

skeme_vleresimi_letersi_e_thelluar-_varianti_a

MATURA 2011

SEZONI I

letersi_dhe_gj_shqipe_artistike_varianti_a

letersi_dhe_gj_shqipe_gjuhet_e_huaja-_varianti_a

letersi_dhe_gj_shqipe_natyror-_varianti_a

letersi_dhe_gj_shqipe_pedagogjike-_varianti_a

letersi_dhe_gj_shqipe_profesionale_-_varianti_a

letersi_dhe_gj_shqipe_shoqeror_dhe_i_pergjithshem-_varianti_a

skema_e_vleresimit_let.__pedagogjike_varianti_a

skema_e_vleresimit_let_gjuhet_e_huaja_varianti_a

skeme_vleresimi_let__artistike-_varianti_a

skeme_vleresimi_let__profesional-_varianti_a

skeme_vleresimi_let__shoqeror_dhe_i_pergjithshem-_varianti_a

skeme_vleresimi_letersi_natyror-_varianti_a

SEZONI II

letersi_dhe_gj_shqipe_artistike_varianti_a_ses_2

letersi_dhe_gj_shqipe_gjuhet_e_huaja-_varianti_a_ses_2

letersi_dhe_gj_shqipe_natyror-_varianti_a_ses_2

letersi_dhe_gj_shqipe_pedagogjike-_varianti_a_ses_2

letersi_dhe_gj_shqipe_profesionale_-_varianti_a_ses_2

letersi_dhe_gj_shqipe_seksioni_dy_gjuhesh-_varianti_a_ses_2

letersi_dhe_gj_shqipe_shoqeror_dhe_i_pergjithshem-_varianti_a_ses_2

skeme_vleresimi_let__shoqeror_dhe_i_pergjithshem-_varianti_a

skeme_vleresimi_let_artistike_varianti_a

skeme_vleresimi_let_gj._e_huaja-_varianti_a

skeme_vleresimi_let_natyror_varianti_a

skeme_vleresimi_let_profesional_varianti_a

skeme_vleresimi_varianti_a A

skeme_vleresimi_varianti_a

MATURA 2010

letersi_artistike_sportive_-_varianti_a

letersi_gjuhe_huaj_-_varianti_a

letersi_natyror_-_varianti_a

letersi_pedagogjike_-_varianti_a

letersi_profesionale_-_varianti_a

letersi_seksioni_dygjuhesh_-_varianti_a

letersi_shoqeror_pergjithshem_-_varianti_a

skema_vleresimi_letersi_artistike_-varianti_a

skema_vleresimi_letersi_gjuhe_-varianti_a

skema_vleresimi_letersi_natyror_-varianti_a

skema_vleresimi_letersi_pedagogjike_-varianti_a

skema_vleresimi_letersi_profesionale_-varianti_a

skema_vleresimi_seksioni_dygjuhesh_-varianti_a

skema_vleresimi_shoqeror_pergjithshem_-varianti_a

MATURA 2009

skemavleresimiletersiartistkoreogkoresp-variantia

skemavleresimiletersigjuhetehuaja-variantia

skemavleresimiletersinatyror-variantia

skemavleresimiletersipedagogjike-variantia

skemavleresimiletersiseksioni2gjuhesh-variantia

skemavleresimiletersishoqerorpergjith-variantia

skemavleresimiletersiteknikeprofes325v-variantia

testiletersinatyror-variantia testiletersipedagogjike-variantia

testiletersishoqerorpergjithshem-variantia

testletersiartistkoreogkoresp-variantia

testletersigjuhetehuaja-variantia

testletersiseksioni2gjuhesh-variantia

testletersiteknikeprofes325v-variantia

MATURA 2008

letersidrejtimishoqerorpergjithshemvariantib1

letersigjuhetehuajavariantib1 letersinatyrorvariantia1

letersipedagogjikevariantia1

letersiprofesionale325vjecvariantia1

letersiseksionidygjuhekorrespvariantia1

letersisocialkulturorevariantia1 skemavleresimigjhuajavariantib1

skemavleresimiletersinatyrorvariantia1

skemavleresimiletersipedagogjikevariantia1

skemavleresimiletersishoqpergjvariantib1

skemavleresimisocialkulturorevariantia1

skemavleresisekdygjuhekorespvariantia1

skemevleresimiletersiprofesionalvariantia1

MATURA 2007

pedagogjike_2007_skema_e_qortimit

pedagogjike_2007_teza

pergjigjet_e_provimeve_me_zgjedhje_letersi-msh20071

profili_natyror_2007_skema_e_qortimit

profili_natyror_2007_teza

profili_shoqror_i_prgjithshm_2007_skema_e_qortimit

profili_shoqror_i_prgjithshm_2007_teza

shkolla_e_mesme_artistike_sportive_2007_skema_e_qortimit

shkolla_e_mesme_artistike_sportive_2007_teza

testet_e_provimeve_me_zgjedhje_letersi-msh20071

MATURA 2006

letersi_me_zgjedhje_2006_skema_e_vleresimit

letersi_me_zgjedhje_2006_teza

profili_i_pergjithshem_2006_skema_e_vleresimit

profili_i_pergjithshem_2006_teza

profili_natyror_2006_skema_e_vleresimit

profili_natyror_2006_teza

profili_shoqeror_2006_skema_e_vleresimit

profili_shoqeror_2006_teza

shkolla_pedagogjike_2006_skema_e_vleresimit

shkolla_pedagogjike_2006_teza

Reklama

5 mendime mbi “LETËRSI

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s